Шість днів провів у пастці понівеченого пікапа: У США чоловік дивом вижив після падіння з мосту

В американському штаті Індіана 27-річний Метью Р. Реум дивом вижив, перебуваючи протягом шести днів у пастці понівеченого пікапа, що впав під міст через невелику річку, передають Патріоти України.

Повідомляється, що бідолаху випадково виявили двоє місцевих жителів, які обстежували струмок у пошуках потенційних місць для риболовлі. Вони помітили між деревами блискучий об’єкт, підійшли ближче і побачили, що це понівечена машина.

Тіло здавалося неживим

Один із чоловіків, розповів, що зазирнув всередину, відсунув подушку безпеки і виявив, за його словами, неживе тіло. Але від дотику молодий чоловік подав ознаки життя. "Він був дуже радий нас бачити. Я ніколи не бачив такого полегшення", – розповів рибалка на пресконференції.

За словами сержанта поліції, рятувальникам знадобилося небагато часу, щоб звільнити Реума з місця аварії. Його доправили повітрям у меморіальну лікарню в Саут-Бенді з небезпечними для життя травмами.

За словами медиків, наступного дня стан потерпілого покращився з критичного до серйозного. Як розповіли представники поліції, міст приховував понівечений пікап від машин, що проїжджали по ньому. "Відверто кажучи, це диво, що він живий", – сказав сержант поліції.

За його словами, Реуму вдалося протриматися так довго багато в чому завдяки не по сезону високій температурі повітря. У поліції заявили, що не отримували жодних повідомлень про аварії на цій ділянці шосе, але навіть якби вони й були, було б важко виявити уламки з дороги.

“У кінці тунелю є світло…”

У міру одужання Реум попросив передати повідомлення від його імені. "Як би важко не було, в кінці тунелю є світло. Іноді найнесподіванішим чином", – йдеться в повідомленні.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...