Шість разів вистрілила в спину: У Чернігові донька вбила батька-тирана, який знущався з неї та матері (відео)

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють Патріоти України.

Усе сталось 6 травня в будинку на проспекті Левка Лук’яненка. Сусідки розповіли, що батько знущався з доньки. Було роками чутно побої і крики, навіть ребра ламав їй. Дружина також не йшла від домашнього тирана. Мотивувала тим, що без нього не може. "Він її довів", - переконані сусіди.

"Вона терпіла. Тільки як за нею він гониться, так вона ховається у туалет і вереск такий. Ребро переламати, ну як ви думаєте? Дуже бив. Вона така розумничка, вона в інституті сама, за свої гроші вчилася. У нього ж ще рушниця була, бігав з рушницею", - розповіла сусідка Ольга Олексіївна.

"Попередньо відомо, що в квартирі між офіційно непрацюючим батьком та його дочкою-студенткою виник конфлікт. На ґрунті неприязних стосунків дівчина здійснила шість пострілів батьку у спину з бойового пістолета", – офіційно заявили в поліції.

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили низку речових доказів та знаряддя вбивства.
Поліція затримала підозрювану в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Її помістили до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії. Затриманій загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Джерело: UA:Суспільне

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...