Шістьох зарізали, двох - застрелили: У Маріуполі загадково гинуть окупанти, факти смертей намагаються приховати

У тимчасово окупованому Маріуполі серед загарбників у військовій формі РФ розпочався загадковий "мор". Упродовж останніх двох тижнів у різних районах міста знайдено щонайменше вісім трупів окупантів: двох з них було застрелено, ще шістьох – вбито за допомогою холодної зброї, передають Патріоти України.

Окупанти намагаються приховати факти смертей, аби не ширити паніку серед загарбників. Про це повідомили у Маріупольській міській раді.

З посиланням на один з російських Telegram-каналів, у міськраді Маріуполя розповіли про низку загадкових смертей серед окупантів, що фіксуються останнім часом у захопленому місті.

"За останні два тижні у різних районах Маріуполя було знайдено вісім убитих військових. Шестеро з них було зарізано, двоє – застрелено в потилицю. Про це, за інформацією Тelegram-каналу, розповів російський офіцер, який наразі перебуває в окупованому Маріуполі", –– зазначили у Маріупольській міськраді.

Водночас окупаційна "влада" намагається приховати ці смерті, аби не ширити паніку серед і без того деморалізованих загарбників.

"За словами офіцера, факти смертей ретельно приховують, щоб серед окупантів не почалася паніка. За словами окупантів, вони бачать, що маріупольці їх не люблять. Тому є підозра, що це зробили місцеві жителі. І не дивно, маріупольці не раді російським окупантам та чекають на Україну", – йдеться у повідомленні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...