Шкарпетки вдягнув, а от про ліфчик забув: Києвом розгулював голий пацієнт-втікач з лікарні (фото)

Дратує коли одягаєш свої улюблені шкарпетки, а всі помічають тільки те, що ти голий...

Сьогодні, 9 липня, по Києву гуляв голий чоловік. Про це повідомляє Telegram-канал Perepichka News, передають Патріоти України.

Як повідомляється, чоловік виявився втікачем-пацієнтом з "інфекціонки". Найімовірніше - нудист, пишуть в групі. Чоловік різко відмовлявся одягнутися і обурювався, що йому намагаються в цьому допомогти. Муніципальній охороні довелося попрацювати, щоб схопити його і одягти.

Варто зазначити, що все-таки один елемент одягу на ньому був - білі шкарпетки. "Дратує коли одягаєш свої улюблені шкарпетки, а всі помічають тільки те, що ти голий", - пишуть в Telegram-каналі в коментарі до цього фото.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...