Шкільна любов призвела до трагедії: В Одесі відправили за грати насильника-вбивцю колишньої однокласниці

Злочинець свою провину не визнав і не розкаявся.

В Одесі суд засудив до 15 років позбавлення волі 20-річного жителя Одещини, який два роки тому згвалтував і вбив 17-річну дівчину. Під час судового розгляду прокурор-обвинувач, співробітник місцевої прокуратури № 2, довів вину зловмисника в повному обсязі. При цьому обвинувачений свою провину не визнав і не розкаявся, передають Патріоти України.

Зазначається, що в 2017 році нетверезий хлопець прибирав сміття поблизу складської бази на території Малиновського району міста, коли побачив на вулиці 17-річну дівчину і почав її наздоганяти. «Поблизу чагарників, між залізничними коліями він, б'ючи жертву, подолав її опір і почав гвалтувати. На цьому зловмисник не зупинився - зняв з жертви золоті прикраси, забрав цінне майно і зник з місця злочину», - йдеться в матеріалах слідства.
Як повідомив один зі свідків у справі, в той трагічний день він говорив зі своєю подругою по мобільному телефону і раптово почув її крик. Зв'язок відразу перервався. На наступний день в лісосмузі Малиновського району Одеси правоохоронці виявили оголену дівчину з ознаками насильницької смерті.

За підозрою в згвалтуванні і вбивстві був затриманий 18-річний знайомий загиблої - зловмисник і жертва проживали по сусідству в одному з сіл Роздільнянського району Одеської області, вчилися в одній школі і працювали разом на складській базі. Він побачив колишню однокласницю, яка йшла, розмовляючи по мобільному телефону, наздогнав її, кілька разів ударив держаком від лопати і порожньою пляшкою, потім згвалтував. Дівчина померла на місці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...