"Шкіра злазила і шипіла": Батько Гандзюк показав шокуючі фото мук дочки

Батько вбитої активістки і радниці мера Херсона Катерини Гандзюк поділився новими спогадами про день, коли на неї було скоєно напад. Подробиці розповів він на сторінці в Facebook, показавши моторошні фото дочки, повідомляють Патріоти України.

"Щось гаряче потекло по голові, спині, руках. З поотьоками під ноги впали залишки одягу, твоє волосся. Ти стояла зовсім гола. Шкіра на очах чорніла, злазила і шипіла, як на сковорідці. Плавилося крило автомобіля. Ти обернулася і побачила очі ката, його зухвалу посмішку. Потім він втік. А далі нестерпні муки, неймовірний біль, реанімаційна палата, численні операції і неймовірне бажання вижити. А потім смерть", – написав він.

Віктор Гандзюк також нагадав, що слідство у справі про вбивство призупинено і всі замовники і організатори знаходяться на волі.

"Уже рік. Виконавці отримали смішні терміни. Замовники і організатори на свободі. Слідство призупинено. Така держава. Попередній президент обіцяв мені, що винні будуть покарані. Нинішнійсприяння в розслідуванні справи. Скільки потрібно змінити президентів, генпрокурорів, керівників СБУ, щоб вбивство моєї дитини нарешті розкрили? Що ще потрібно зробити, щоб замовники вбивства, чиї прізвища давно відомі суспільству, нарешті отримали хоча б підозри в скоєнні злочину? Скільки потрібно вбити наших дітей, щоб правоохоронна система почала нарешті нас захищати?" – обурився він.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...