Шкода, що я народився в такій країні: Скандальний український боксер зробив гучну заяву про Україну

Український боксер Іван Редкач в різкій формі відповів на критику з боку вболівальників після поразки в бою з американцем Реджі Прогрейсом. Про це боксер написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Нехай всі кажуть що завгодно, комісія знає краще, для цього вона й існує. Я не дивлюся за всіма, усі вже мої гроші порахували і витратили, або вже знають, як будуть витрачені. Мені шкода, що я народився в такій країні, де люди живуть злі і заздрісні, меркантильні. Не всі, але більшість", - написав Редкач, відповідаючи відомому коментатору боксу В'ячеславу Поночовному.

Нагадаємо, що в шостому раунді американець завдав удар Редкачу в корпус, після чого українець впав на канвас, довгий час корчився від болю, і не зміг піднятися. Редкач всіляко демонстрував, що Прогрейс вдарив його в пах, але на повторі видно, що удар припав в бік. Редкача забрали з рингу на ношах, а рефері зафіксували перемогу Прогрейса технічним нокаутом. Багато фанатів розкритикували Редкача, вважаючи, що він симулював травму.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...