"Шкода, що в твоєї доньки така безпринципна мати": Ані Лорак показала нове фото й отримала наганяй від українців

Опальна українська співачка Ані Лорак, яка зрадила рідну країну і витанцьовує на концертах в РФ, знову дала про себе знати в Instagram. Правда, цього разу вона "засвітила" і свою доньку Софію, зазначають Патріоти України.

Судячи з проставленого зіркою геотегу, вона все ще перебуває в Іспанії. Фотографією звідти вона вже хвалилася в мережі.

Звичайно ж, прозріння не осяяло виконавицю, в новому пості - ні слова про війну в Україні. Вона лише супроводила фото смайлами у вигляді сердець.

На опублікованій фотографії Кароліна постала в джинсовому образі. Доповнила образ "діва"-зрадниця сонцезахисними окулярами, чорною сумкою і кросівками на масивній підошві. У кадрі вона і її донька усміхаються, позуючи на тлі пальм.

Як мережа відреагувала на фото Лорак

Традиційно дописники зрадниці Ані Лорак розділилися на два табори - одні захоплюються її красою і тим, як швидко виросла її донька. Інші засуджують співачку за мовчазну позицію щодо війни в рідній країні.

  • "Бідна твоя донька! Настільки безпринципну, продажну і безсердечну маму мати..."
  • "Донька теж сепарка?"
  • "Які красуні"
  • "Прекрасні".

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...