Школяр у реанімації, люди збирають гроші на тривале лікування: На Одещині 12-річного хлопця паралізувало після укусу кліща

В Чорноморську кліщ вкусив семикласника, потерпілий у реанімації. Хлопчик нині у важкому стані, а для лікування потрібна велика сума, зазначають Патріоти України. Про це повідомила місцева мешканка Ганна Гуменна у Facebook.

За її даними, кліщ вкусив учня сьомого класу Олександрівської загальноосвітньої школи. Після інциденту стан 12-річного хлопця погіршився і йому знадобилася допомога медиків, які оцінюють його стан як важкий. Згідно з опублікованою медичною довідкою, у хлопчика гострий менінгоенцефаліт, запалення головного мозку.

Як повідомляє жінка, хлопчика паралізувало. Зараз дитина перебуває під наглядом медиків, які кажуть, що лікування буде тривалим.

"Зараз знімають набряк мозку. Хлопчика паралізувало. Лікарі налаштовують, що лікування важке і тривале буде. У сім'ї важкий матеріальний стан. Позаторік померла мама після важкої хвороби", - написала жінка.

Жінка також у своїй публікації звернулася до громадян із закликом про матеріальну допомогу для лікування дитини.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...