Шквали, град і смерчі: Синоптик назвала області в Україні, де буде бушувати негода

У вівторок, 23 червня, над Україною знову закрутить циклон, який принесе опади. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Дощі пройдуть на заході країни. Також зливи прогнозують у Вінницькій і Житомирській областях. А ввечері вони дійдуть до Київської. "При грозах можливі шквали, град і навіть локальні смерчі", - зазначила синоптик.

Суха і сонячна погода буде на півдні України, в Кропивницькій, Черкаській, Луганській та Донецькій областях. Температура повітря вночі складе +15...+22 градуси. Вдень на Заході +19...+24, на Сході +28...+33, на Півночі, в Центрі та на Півдні країни стовпчики термометрів покажуть +24...+29.

У Києві вівторок буде з дощами і грозами. Ввечері в окремих районах можливі сильні зливи, шквал, град. Температура повітря трохи знизиться: 23 июня очікується +26...+27 градусів.

"Ще відчутніше посвіжішає в середу, до +24 градусів. У другій половині тижня спека повернеться, а з наступного тижня, з 29-30 червня, знову передбачається зниження температури повітря", - написала Діденко.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...