Шлях із лідерів українського футболу до "сільського клубу": Відомий тренер застеріг Суркісів від подальшої демотивації гравців "Динамо"

З футбольної точки зору "Динамо" перебуває на рівні "Зорі" та "Десни".

Олег Федорчук. Футбольний тренерВ УПЛ на друге місце – до кваліфікації Ліги чемпіонів – чотири претенденти. "Зоря", "Десна", "Динамо", "Олександрія". Найкращі можливості має "Динамо" - найбільш кваліфікований склад, фінансові ресурси. Думаю, що мотивація також на стороні команди Олексія Михайличенка, бо відступати команді вже нікуди. Якщо не зможуть стати другими, то це буде серйозним ударом, передають Патріоти України.

Проте з футбольної точки зору "Динамо" перебуває на рівні "Зорі" та "Десни". Чернігівська команда за потенціалом не слабша луганців, але має більш досвідчений склад, що може зіграти вирішальну роль. Проблема "Зорі" - багато молоді та орендованих. Мені не сподобалося, як команда Віктора Скрипника зіграла проти "Олександрії" у фізичному плані. Команда не дограла 30 хвилин. Трішки позаду "Олександрія". В команди Володимира Шарана обойма гравців не така вже велика, довжини лави запасних немає.

Мене насторожує інформація про пошук тренера для "Динамо". Це може позначатися на роботі футболістів. Гравці все читають і таким чином втрачають віру в себе, в те, що знаходяться на правильному шляху. Це демотивує команду.


Багато залежатиме від донецького "Шахтаря". Команда вже без п'яти хвилин чемпіон. У матчах, що залишилися, тренер Каштру може більше довіряти молодим гравцям, надавши відпочинок лідерам. Після розподілу на шістки "Динамо" та "Зоря" вже зіграли свої перші матчі проти "Шахтаря". Можливо, "Олександрія" та "Десна" матимуть можливість протистояти ослабленому гегемону та здобути очки, які виявляться вирішальними.

Джерело: Газета.ua

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...