"Шлях від пекла до пекла": Дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що він думає про операцію порятунку

Вона розповіла, що позавчора вдень, під час перебування в посольстві України в Туреччини, мала можливість телефоном поспілкуватись з чоловіком, який досі перебуває на "Азовсталі". В ефірі інформаційного телемарафону Наталія Зарицька, дружина бійця "Aзoву", який досі перебуває на території "Азовсталі", розповіла деталі особистої телефонної розмови з чоловіком, передають Патріоти України.

"Мій чоловік вийшов на зв’язок, йому дали 10 хвилин інтернету. Він сказав, що виконуватиме наказ командування - рятувати своє життя і це нелегке рішення для них всіх. Мій чоловік сказав, що це шлях від пекла до пекла",- зазначила Зарицька.

Дружина захисника "Азовсталі" додала, від чоловіка дізналась про трагічну долю бійців, з якими вона була знайома , а також розповіла про відношення її чоловіка до операції порятунку.

"Він розповів, що коли влучив напалм на територію "Азовсталі", в той раз загинули одночасно загинуло 70 хлопців, всі вони згоріли до кісток. Позавчора чоловік телефоном сказав, що за день до того, був найгірший день в його житті і гірше вже нема куди. Він сказав, що вони і так почувалися немов в полоні та в пастці, тепер це буде просто оформлене рішення",- сказала Зарицька.

Крім того, дружина захисника "Азовсталі", яка разом з іншими рідними захисників Маріуполя, перебуває ці дні у Туреччині, подякувала турецькій стороні за вже зроблені кроки підтримки для України.

"Ми тут почуваємося в безпеці, в усі двері, в які стукаємося - їх нам відчиняють. Вчора відбулося дві важливі зустрічі з радником президента Ердогана та першим заступником президента Ердогана у правлячій партії. Розмова була дуже емоційна і відверта. Ми залишаємося поки в Туреччині, тому що маємо надію поспілкуватись особисто з президентом Ердоганом. Але, навіть ті зустрічі які вже відбулися, дають нам надію, що увага всього світу прикута до заводу "Азовсталь" та до долі наших захисників",- акцентувала Зарицька.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...