"Шлюб за добу": Стало відомо, скільки пар, які одружились поспіхом, розлучилися

2,5 роки тому на Вінниччині стартував пілотний проект "Шлюб за добу". Цією послугою скористалися дві тисячі пар. Однак чимало пар після такого "шлюбу" й розлучились, передають Патріоти України.

Впродовж року розпався шлюб у 79 пар. "Причин розлучень ніхто не називає. Адже це особисте. І думаю ніхто не захоче таким ділитись. А от що стосується поспіху в одруженні, то причини різні. Здебільшого, це коли хтось кудись переїжджає або хоче встигнути до певної дати, — розповідає керівник Вінницького РАЦСу Юлія Романенко.

Кількість бажаючих одружитись та розлучитись щодня змінюється. Сама ж послуга "Шлюб за добу" стала досить популярною. Перш за все — не треба чекати місяць від подачі заяви.

"Шлюб за добу реєструємо щодня. У вівторок, середу, четвер — 90 відсотків є одруження за цим пілотним проектом. При чому це по 8-10 пар", - каже Gazeta.ua Юлія Романенко.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.