"Шльопали ушльопки по Софіївській площі": Сенцов розкритикував концерт до Дня Незалежності у Києві

Разом з тим колишній політв'язень назвав "справжнім світом" Марш Захисників України.

Офіційна урочиста церемонія до Дня Незалежності на Софійській площі в Києві наочно демонструє те, що відбувається в голові у президента Володимира Зеленського та його оточення. Відповідну думку висловив колишній в’язень Кремля, режисер Олег Сенцов, передають Патріоти України.

“Шльопали ушльопки по Софіївській площі. Те, що там сталося, дуже добре висвітлює, що відбувається в голові президента, його оточення та їхніх прихильників. Попсовий шабаш з російським присмаком, обіцянки провести парад Перемоги над ворогом за відсутності розуміння, як це може статися, навіть якщо режим тиші протримається сотні років”, – зазначив він.

Разом з тим Сенцов назвав "справжнім світом" Марш Захисників України в Києві,в ході якого військовослужбовцям дякували прості українці.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...