Шматки черепа знайшли навіть у під'їзді: На Волині сталося моторошне вбивство літньої жінки

Зранку 25 березня у Нововолинську на вулиці Василя Стуса виявили труп жінки. Поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний внук загиблої. Вже за декілька годин його затримали. Про це повідомляє поліція Волинської області, передають Патріоти України.

Після повідомлення про знайдений труп на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що загибла — 94-річна місцева жителька. На її тілі були видимі тілесні ушкодження. Труп направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України й розпочали пошуки вбивці.

Після проведення ряду невідкладних слідчих дій та оперативних заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний онук загиблої. Вже за декілька годин його затримали. Сайт “Конкурент” повідомляв також, що тіло мертвої жінки було понівечене, із розтрощеним черепом. Шматки черепа також виявили у під'їзді.

Досудове розслідування у справі триває. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зловмиснику.

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...