Шмигаль розповів, чи підуть діти в школу 1 вересня

За умови помірного розвитку епідемії в Україні планують розпочати класичний освітній процес з 1 вересня. Можливість дистанційного навчання передбачається на випадок погіршення ситуації з епідемією. Про це повідомив голова уряду Денис Шмигаль, передають Патріоти України.

За його словами, весь світ готується до нової хвилі коронавірусу і тому наразі є важливим мати змогу в умовах пандемії продовжити навчання дітей.

"Можливість дистанційного навчання ми передбачаємо і працюємо над тим, щоб воно було більш якісним і повноцінним, давало змогу дітям в разі загрози епідемії проходити навчання дистанційно. Але це лише змога", - заявив Шмигаль.

Також він додав, що класичного освітній процес ніхто не скасував і він залишається в пріоритеті. "Ми також над цим працюємо і в умовах помірного розвитку епідемії в Україні. Освітній процес буде розпочатий з дотриманням елементів захисту дітей та вчителів. Це режим масочний, дистанція та дезінфекція",- наголосив прем'єр-міністр.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...