Шнуров з "Ленінграда" заявив, що в "фатальні хвилини" залишається в Росії

Лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров спростував чутки про те, що планує залишити Росію через війну в Україні. За його словами, він вирішив залишитися у себе на батьківщині, передають Патріоти України.

У коментарі ТАСС він заявив, що журналістам час припиняти розпускати плітки, не підтверджені жодним документом. Крім того, прес-секретар гурту Дмитро Гугучкін процитував РІА Новини слова Шнурова, чому він ухвалив рішення залишитися в країні-агресора:

"Я, як і Ксенія Собчак, волію в хвилини фатальні бути зі своїм народом. Тому Ксенія отримала ізраїльський паспорт, а я залишився з російським".

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...