"Шойгу в кадр не вошел, с ним десяток офицеров": Шнуров уїдливо висміяв розваги Путіна в тайзі

Навіть росіяни розуміють, що їхній президент не може "відпочивати на самоті".
Путін і Шойгу. Фото: НТВ.

Лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров висміяв відпочинок президента РФ Володимира Путіна в компанії з міністром оборони Сергієм Шойгу. Про це Шнуров написав у себе в Instagram, передають Патріоти України.

Публікуємо його допис повністю і мовою оригінала.

Осень. Как же хорошо! Рыба, утки под прицелом. Шойгу в кадр не вошел, С ним десяток офицеров, Повар, съемочная группа, ФСО в канаве дышит. Тише! Не кричите в рупор! Дайте насладится тишью. Лес листвой своей гудит. А в кустах танки, как лоси. Я люблю побыть один. Как же хорошо, что осень!

Після публікації вірша, журналісти звернулися за коментарем до прес-секретаря Путіна Олександра Пєскова. "Поет має право на своє бачення", - сказав він "Газете.ру" у відповідь на питання, чиправдоподібно Шнуров описав дозвілля російського лідера.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...