Шок: У Києві немовля отримало опіки на сонці, поки його мати поруч вживала алкоголь із друзями (відео)

Кияни шоковані поведінкою копів, які диктували горе-матері, щоб вона просто написала "... обіцяю більше так не робити".

У Києві немовля знаходилося більше семи годин під сонцем і отримало опік, поки його мати розпивала поруч алкоголь. Про це повідомляє управління патрульної поліції Києва, передають Патріоти України.

Зазначається, що повідомлення про те, що невідомі вживають спиртні напої біля кіоску, а поруч ще з 12-ї години дня на пекучому сонці в колясці плаче дитина, київські патрульні отримали 23 червня близько 19-ї години.

Прибувши на місце події, інспектори виявили групу осіб, які розпивали алкоголь. Серед них була і 34-річна жінка з місячною дитиною. Малюк мав видимі ознаки опіку обличчя. Мати пояснила, що її син кілька днів тому згорів на сонці і вона "лікує його самостійно", і показала відповідні довідки від лікаря.

На місце події інспектори викликали співробітників ювенальної поліції, а також медиків. Лікарі оглянули дитину і госпіталізували в лікарню, звідки після більш детального огляду дитини направили до опікового центру.
Що стосується громадян, які розпивали алкоголь, патрульні склали постанови по ст. 178 (Розпивання алкоголю в заборонених місцях) КУпАП. Співробітники ювенальної поліції задокументували факт невиконання матір'ю дитини батьківських обов'язків і повідомили про подію відповідні органи опіки.

Портал Київ Оперативний також повідомляє, що поліцію, а вона їхала півтори години, викликали продавці з сусіднього кіоску, які вийшли на перекур. "Чи не дивуємося байдужості перехожих, але від позиції патруля - в шоці: диктували горе-матері, що писати "... обіцяю более так не робити", - пише портал.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...