Шок з курорту: У Скадовську чоловік вигулював на пляжі крокодила (відео)

Українці залишили гнівні коментарі під публікацією в мережі.

У мережі опублікували кадри, на яких видно, як у Скадовську на пляжі чоловік вигулює крокодила на повідку. Українці шоковані цими діями.

Вони залишили гнівні коментарі під публікацією в мережі. Відповідні фото й відео розмістили в Telegram-каналі hueviy_kherson (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

"На пляжі в Скадовську мужик вигулює крокодила з перев'язаною скотчем пащею... І садить його на всіх охочих. Коли вже закінчаться ці ігри з тваринами на пляжах", – написали в пості.

На кадрах видно, що у тварини дійсно паща перев'язана скотчем, а господар крокодила люб'язно дозволяє брати його на руки.

Крокодил на пляжі СкадовськаУ Скадовську туристи фотографуються з крокодиломКрокодил на українському пляжі

Користувачі мережі залишилися шоковані ситуацією. Багато хто зазначив, що на таке свавілля необхідно викликати поліцію.

"Поліцію треба. І самі відпочивальники не повинні вестися на таке", "Рот мужику заклеїти і тягати по пляжу", "Боже, тварі", "Він уже років 12 так точно ходить із крокодилом, і ніхто нічого не робить", "Коли на це припиниться попит?" – пишуть люди в коментарях під постом.

Користувачі мережі залишилися шоковані ситуацією
У мережі написали гнівні коментарі під постом

Раніше ми писали про коня, пофарбованого під зебру , поміченому відпочиваючими курорту теж у Скадовську

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...