Шоколадку та $600 000 "на бочку": Агент НАБУ Шевченко очікує отримати законну винагороду за викриття хабара в $6 000 000

Згідно із законом про викривачів корупції, який парламент прийняв минулого року, українці отримали можливість "здавати" корупціонерів за винагороду – 10% від суми хабара.

Євген Шевченко. Фото: соцмережі.

Позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко сподівається, що за викриття хабара в 6 млн доларів він отримає винагороду. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

13 червня Шевченко, через якого Микола Злочевський передав НАБУ і САП хабар, написав жартівливий пост із зображенням сови.

«Іноді я просто хочу, щоб мене хто-небудь обійняв і сказав: «Знаю, важко, але все буде добре. Ось тобі шоколадка і 6 мільйонів доларів», – йдеться в пості.

Під картинкою Шевченко додав, що “шоколадку так і не дали”. В коментарях до цього посту один з користувачів запитав, чи виплатять Шевченку винагороду за викриття, на що він відповів «Сподіваюся :)».

Згідно із законом про викривачів корупції, який парламент прийняв минулого року, українці отримали можливість "здавати" корупціонерів за винагороду – 10% від суми хабара. Виходячи з цього, Шевченко очікує, що за свою допомогу він отримає 600 тисяч доларів (близько 16 млн гривень).

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...