Шокований звірствами Росії: Легендарний тенісист пожертвував 500 тисяч доларів українським дітям

Легенда світового тенісу, 20-разовий переможець турнірів «Великого шолома» Роджер Федерер вирішив допомогти фінансово українським дітям, які постраждали від війни, передають Патріоти України.

«Я та моя сім'я були шоковані, побачивши фотографії з України, — написав 40-річний швейцарець у Twitter. — Ми вбиті горем за невинних людей, які страшенно постраждали.

Ми за мир. Ми надаватимемо допомогу дітям з України, які потребують догляду. Близько 6 мільйонів українських дітей зараз не відвідують школу, і ми знаємо, що це дуже критичний час для забезпечення доступу до освіти. Ми хотіли б допомогти їм впоратися з цим надзвичайно травмуючим досвідом.

Через Фонд Роджера Федерера ми підтримуватимемо War Child Holland пожертвуванням у розмірі 500 тисяч доларів США, щоб забезпечити доступ до продовження шкільного навчання для українських дітей".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...