Шокуюче вбивство жінки у Києві: Жертва сама пішла із підозрілим чоловіком

Киянка ніде не працювала, тому знаходилася в складному становищі.

Жінка, яку 24 жовтня без ознак життя виявили на вулиці Закревського у Деснянському районі Києва, напередодні добровільно пішла за ймовірним убивцею. Про це журналістам стало відомо з власних джерел, повідомляють Патріоти України.

За їхньою інформацією, Тетяні було 47 років. Вона киянка, зареєстрована в одному з будинків по бульвару Висоцького. Це приблизно в трьох кілометрах від місця її вбивства.

Жінка ніде не працювала і знаходилася в складному становищі. А 23 жовтня з пункти видачі соціальної їжі для нужденних вона пішла з разом з бездомним чоловіком. В суботу вранці, 24 жовтня, напівголе тіло Тетяни знайшла місцева жителька, яка вигулювала собаку.

"Попередня причина смерті – асфіксія (задушення). На шиї жінки був затягнутий довгий шнурок з брелоком і ключами. Її штани були приспущені, а кофта задерта до підборіддя. Нижню білизну розірвано. Також на тілі були помітні сліди ударів, садна", – розповів співрозмовник.

За його інформацією, зрізані пучки довгого, рудого коліру волосся жінки виявили далі – біля одного з будинків по вул. Закревського.

Джерело: Обозреватель

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...