Шокуючі "будні скреп": У Росії хлопчик з ДЦП тиждень помирав поряд з трупом матері

У російському місті Можга помер 13-річний підліток, який страждав важкою формою ДЦП, передають Патріоти України.

У квартирі, де померла його мама, 13-річний хлопчик намагався покликати людей на допомогу. Хлопчик став шуміти, але сусіди ніяк на це не відреагували. Потім він затопив кухню, але цього ніхто не помітив, тому що квартира була на першому поверсі.

За даними видання, хлопчик після смерті матері тиждень знаходився один в квартирі. Жінка виховувала дитину самотужки.

Крім церебрального паралічу хлопчик страждав епілепсією і не міг говорити, повідомив виданню джерело, знайоме з сім’єю загиблих.

Дитина, страждаючи від голоду, намагався кликати на допомогу, але сусіди не звернули увагу на шум, — така поведінка хлопчика була постійною. Через якийсь час дитині вдалося вибратися на візку на кухню — хлопчик відкрив кран, щоб попити води, але впав з коляски. Вода хлинула через край раковини і затопила кухню.

“Їх квартира знаходилася на першому поверсі, тому ніхто не помітив, як вода топила підвал. За попередньою версією, смерть дитини настала від переохолодження”, — пише видання. Тіла мами і її сина виявили 6 грудня.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...