Шокуючі подробиці, про які ви не підозрювали: Британці зізналися, наскільки часто перуть постільну білизну та одяг

Третина жителів Великобританії перуть постільну білизну лише... раз на рік.

Цікаві особливості щодо охайності британців виявила компанія Hammonds Furniture, провівши серед них тематичне опитування. Так, під час дослідження з'ясувалося, що 30% опитаних перуть постільну білизну не частіше одного разу на рік. Про це розповідається на сайті Hammonds, передають Патріоти України.

З такою ж періодичністю 36% британців чистять ковдри. А 18% респондентів зізналися, що відправляють у пральну машину джинси з тією ж періодичністю. Краще йдуть справи з рушниками. Їх 40% жителів Британії перуть після кожного використання, а 45% – після п'яти витирань.

А ось із нижньою білизною не все однозначно. У цілому після кожного носіння її перуть 80% респондентів, але дані різняться в залежності від статі. 25% чоловіків відправляють труси в прання тільки після того, як надінуть їх п'ять разів. 13% жінок роблять так само. При цьому кожен 10-й британець змінює нижню білизну тільки після 10 разів носіння. З них 3% – жінки.

Тільки 17% жінок перуть бюстгальтер після кожного надягання. Більша частина (55%) носять його не менше п'яти разів, перш ніж відправити в пралку. А 6% й узагалі змінюють ліфчики тільки після 10 випадків одягання.

Згідно з дослідженням, найбільш ошатне місто Великобританії – Ньюкасл-апон-Тайн. 17% його жителів перуть усі предмети одягу кожен раз після використання. А найрідше чистять речі жителі Белфаста. 14% містян відправляють нижню білизну в пральну машину тільки після 10 одягань.

В опитуванні взяли участь 2 000 осіб. Результати дослідження засмутили експертів Hammonds Furniture. Вони нагадали, що звичка рідко прати предмети гардероба й інші речі може привести до появи пилових кліщів, грибкових інфекцій, подразнення шкіри й інших неприємних наслідків.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...