Шокуючі цифри: Який процент росіян вважає, що можна катувати людей заради "правильної мети"

У Росії 20% росіян вважають, що тортури допустимі. Дві третини росіян (66%) заявили про неприпустимість тортур за жодних обставин. Про це йдеться у результатах соцопитування від Левада-центру, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Медузу".

Згідно з результатами дослідження, 11% респондентів заявили, що можна катувати людей у виняткових випадках, коли це може врятувати життя невинних, ще 9% допустили застосування тортур лише стосовно тих, хто скоїв тяжкий насильницький злочин.

Крім цього, 45% опитаних переконані, що тортури найбільше поширені в системі установ ФСВП, 41% — у поліції та під час слідства, 18% — у Слідчому комітеті та ФСБ. При цьому 89% респондентів не були в ізоляторах чи місцях ув'язнення за вироком суду. У 4% є друзі чи родичі, які були у СІЗО, КПЗ та ІТТ. Ще стільки ж розповіли, що їхні друзі чи родичі були в місцях відбування покарання. Лише 3% заявили, що самі перебували у СІЗО, КПЗ, ІТТ, 2% — у місцях відбування покарання.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...