Шокуючий експеримент: Блогери зварили разом дві "Лади" і зробили одне дуже широке авто (відео)

Блогери з YouTube-каналу Garage 54 створили широкофюзеляжну "Ладу". Для цього вони взяли дві машини і зварили в одну, передають Патріоти України.

Майстри вирішили зробити таке творіння після того, як побачили два Jeep Wranglers, зварені в єдиний широкий автомобіль. Їх модифікована "Лада" вийшла не просто вдвічі ширша за звичайну, але також видається вдвічі цікавішою для водіння.

Спочатку блогери відрубали борти автомобілів, а потім поставили їх поряд. Після цього їм зняли колеса, гальма та компоненти підвіски та зварили дві машини разом.

Цікаво, що Garage 54 вирішив зберегти двигуни та обидва керма, тобто на "широкофюзеляжному" авто можна їздити разом зі ще одним водієм, хоча потрібно буде робити однакові рухи.

Щоб автомобіль не розірвався навпіл, також було зроблено серйозне посилення шасі. Модель вийшла повністю функціональною.

Ютубери вивели свою "Ладу" на злітно-посадочну смугу для динамічного тестування, де вони виявили, що вона може з легкістю дрифтувати. Проте, коли у салон сіли ще два пасажира одне з передніх коліс відпало.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...