Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти України.

За її даними, вночі 28 березня поліцейські отримали повідомлення про те, що місцевий житель погрожує скоїти самогубство. Приїхавши на місце події, правоохоронці, через неадекватну поведінку чоловіка, викликали "швидку" допомогу для подальшої його госпіталізації.

Після огляду медиків, чоловіка мали доправити до психічної лікарні до обласного центру. Біля поліклініки він вихопив у правоохоронця автомат та вистрілив собі в голову. Від отриманого поранення чоловік помер на місці.

За цим фактом ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом службової недбалості за частиною 3 статті 367. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...