Шокуючий інцидент: У Чехії лікарі переплутали вагітну пацієнтку з хворою та зробили їй аборт

У столиці Чехії, місті Прага, лікарі університетської лікарні "Булівка" помилково провели операцію вагітній пацієнтці та позбавили її дитини, передають Патріоти України.

Співробітники медичної установи переплутали двох жінок азійського походження. Одна з них, вагітна пацієнтка, прийшла до лікарні на плановий огляд, тоді як друга мала намір зробити операцію, яка проводиться при лікуванні захворювання матки. Подібне хірургічне втручання може бути проведене з метою переривання вагітності.

З невідомих причин лікарі переплутали вагітну пацієнтку з хворою та зробили їй операцію. Жінка втратила здорову дитину. Усіх співробітників лікарні, які можуть бути причетні до інциденту, тимчасово усунули від роботи.

У Міністерстві охорони здоров'я Чехії закликали притягнути до відповідальності всіх винних у помилці лікарів. Якщо їхню недбалість буде доведено, лікарня виплатить потерпілій пацієнтці компенсацію. За фактом того, що сталося, проводиться розслідування.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...