Шокуючий інцидент у Рівному: Батьки підкинули свою доньку... п'яному відвідувачу кафе

У Рівному в кафе на вул. Карнаухова батьки підкинули свою кількамісячну дитину п'яному відвідувачеві. Про це заявив власник закладу, розповіли в патрульній поліції, повідомляють Патріоти України.

"Чоловік повідомив, що у його закладі у стані сильного алкогольного сп'яніння перебувають батьки з кількамісячною дитиною. Як з'ясувалося, горе-мати лишила дитину на ймовірного батька та покинула заклад. Згодом чоловік повторив дії спутниці. Тож дитя лишилося у компанії невідомого чоловіка, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння та заснув на подвір'ї закладу", - сказано в повідомленні.

Немовля госпіталізували у міську дитячу лікарню. Поліцейські встановили місце проживання батьків чоловіка, на якого покинули дитину. За їхніми словами, дитина – не їхня онука. Стверджують що мати дівчинки лише подруга їхнього сина. Про цей випадок патрульні повідомили відповідні служби.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...