Шокуючий випадок на Полтавщині: Чоловік заступився за незнайому жінку в автобусі і загинув

У Кременчуці в грудні 2021 року в одному з міських автобусів трапилася сутичка між пасажирами, у результаті якої один із них отримав смертельні травми. Через місяць після трагедії дружина загиблого розповіла, як все трапилося, інформують Патріоти України.

Трагедія трапилася 6 грудня. Тоді чоловік повертався з роботи міським автобусом. Там між пасажирами трапилася сутичка, і він вирішив заступитися за незнайому жінку.

Чоловіка викинули з автобуса

Один з пасажирів-грубіянів конфліктував з жінкою, чого не витримав загиблий. Тоді той перемкнувся на останнього. Коли на одній із зупинок відчинилися двері, зловмисник ударив його та виштовхнув на вулицю. Чоловік упав на землю, а автобус поїхав далі.

Дружина загиблого й досі не знає, скільки часу її чоловік лежав непритомним на зупинці, перш ніж їй зателефонували знайомі. "Я бігла в тому, в чому отримала цю звістку, в халаті і капцях на босу ногу, не розуміючи і не уявляючи всього страху і болю, які на мене спіткали. Я постійно телефонувала чоловікові на телефон, бо в тій темряві я не могла його знайти беззахисного та непритомного. Небайдужі охоронці супермаркету "Поло", який розташований поруч, вже викликали "швидку" та поліцію", – розповіла жінка.

Однак у лікарні жінку запевнили, що з її чоловіком усе добре. Їх відправили додому, але наступного дня чоловіку стало зле. Його госпіталізували і він потрапив до реанімації, де через 5 днів він помер.

Однак у лікарні заявляють, що чоловік сам відмовився від госпіталізації після побиття. Водночас дружина загиблого запевняє, що жодних відмов не підписували.

У компанії перевізника, в автобусі якого трапився інцидент, заявив, що пасажири не є застрахованими, тому компенсацію родині за смерть чоловіка має виплатити нападник. Поліція уже затримала винуватця трагедії та порушили кримінальну справу. Йому загрожує до 7 років ув'язнення.

Джерело: Телеграф

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...