Шольц у шоці: "Бабусі Путіна" пообіцяли кожному, хто спалить Leopard, по своїй фірмовій футболці

Німеччина погодилася передати Україні свої танки "Леопард". На це відреагували "загони Путіна". Відповідне відео оприлюднили в соцмережах, повідомляють Патріоти України.

Підстаркуваті росіянки почали погрожувати канцлеру Німеччини.

"Загони Путіна" звернулися до Шольца

"Загони Путіна" звернулися до канцлера Німеччини Олафа Шольца зі звинуваченням, що він буцімто "знову виконує завдання Байдена".

"Ти один з перших, напевно, надсилаєш свої "Леопарди". Інші країни поки думають, чи треба надсилати, чи ні. А ти тут швидко виконуєш завдання. Але зауваж, що твої "Леопарди" відпочивають проти наших танків 90М. Ось ти будеш знищений. Всі вони згорять просто великим полум'ям", – погрожує російська пенсіонерка.

Ба більше, "загони Путіна" пообіцяли кожному, хто спалить "Леопард", подарувати свій мерч – футболку із зображенням кремлівського диктатора Владіміра Путіна і написом "Отряды Путина".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...