"Шостий раз сиджу": Воїни ССО взяли в полон окупантів, один із них виявився рецидивістом (відео)

Бійці Сил спеціальних операції та їхні побратими з дружнього підрозділу Сил оборони України взяли в полон трьох окупантів під час штурму ворожих позицій на Донецькому напрямку. Один із них виявився найманцем-рецидивістом, що сидів у в’язниці вшосте, передають Патріоти України.

За його словами, вербувальники-представники міноборони РФ обіцяли йому свободу після участі у війні. Але нині вже невідомо, коли він зможе її побачити, зауважили захисники, публікуючи відео.

Коли окупантам зав’язували очі та руки, щоб ті не могли бачити місцевість і чинити опір, всі як один вони стверджували, мовляв, не знають, навіщо їх відправили в Україну. Водночас один зізнався, що є найманцем підрозділу, який підпорядковується міноборони РФ. Туди його завербували із в’язниці

"Ув’язнений. Я втомився. Шостий раз сиджу. Думав, проскочу як-небуть і все", – заявив він. Український спецпризначенець зауважив, що свої "виправдання" загарбники прмовляли як за методичкою: "не знаю чого приїхав, не знаю звідки, нічого не знаю".

Російським окупантам, які прийшли захоплювати нашу землю та вбивати людей, українські воїни дали води й перебинтували рани. Адже ЗСУ беруть у полон й поводяться з військовополоненими росіянами за всіма нормами та міжнародними стандартами.

"Ніхто не застосовує до них фізичне насилля. Не дивлячись на те, що це вони прийшли на нашу територію, це вони є країною-агресором, ми продовжуємо ставлення, зберігаючи військову гідність", – наголосив один із бійців ССО України.

Спецпризначенці нагадали загарбникам із РФ, що потрапити до полону для них – це єдина можливість вижити, звісно, якщо встигнуть.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...