"Шотландський ублюдок": Екс-футболіст "Динамо", "Шахтаря" і "Манчестер Юнайтед" розповів, як став жертвою "невинного розіграшу" після переходу в стан манкуніанців

Канчельскіс виграв з "МЮ" шість трофеїв, в тому числі двічі став чемпіоном Англії.

Колишній футболіст київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Андрій Канчельскіс згадав кумедну історію, яка сталася з ним незабаром після переходу в «Манчестер Юнайтед» в березні 1991 року, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Кожен раз, коли іноземний футболіст входить в роздягальню, його вчать лайок. Я бачив те ж саме, тренуючи в Росії, коли приїжджали новачки-бразильці ... Ось і я свого часу став жертвою «невинного розіграшу» після переходу в «Манчестер Юнайтед».

Оскільки я погано знав англійську мову, мої нові партнери побачили в цьому прекрасну можливість заподіяти мені неприємності і навчили мене, як «правильно» звертатися до головного тренера. Одного разу ми перетнулися з Алексом Фергюсоном в підтрибунному приміщенні «Олд Траффорда», чи не вперше віч-на-віч, і він звернувся до мене: «Андрій, як твої справи?» А я посміхнувся і йому у відповідь: «Відвали, шотландський ублюдок!»

Фергюсон закляк на місці, а потім почав посміхатися, коли почув сміх, що луною розноситься по коридору. Я ж стояв спантеличено", - наводить уривок з автобіографії 51-річного Андрія Канчельскіса видання Daily Mail.

Благо, сер Алекс виявився прихильним до «гумору», і не став рубати з плеча. А Канчельскіс заграв в «Манчестер Юнайтед», за чотири роки, з 1991-го по 1995-й, провівши за «червоних дияволів» 161 матч у всіх турнірах (забив 36 м'ячів) і вигравши шість трофеїв, в тому числі двічі ставши чемпіоном Англії.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...