Шоу триває: Зеленський показав результат аналізу на наркотики "заднім числом"


Кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив результат аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає, повідомляють Патріоти України.

При цьому спершу він оприлюднив у Facebook аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня, а за 15 хвилин – із датою 5 квітня.

У проміжку між цими діями кореспондент "Української правди" звернулася до речника штабу кандидата Дмитра Разумкова, він порадив звернутися у прес-службу – а там не відповіли.

УП зберегла документи, оприлюднені на Facebook-сторінці Зеленського в обох варіантах. У висновку наркотики-скринінгу сказано: "У досліджуваній пробі периферичної крові наркотичні речовини не виявлено. Підтверджено повторним дослідженням".

Крім дати, в результатах аналізів усе збігається. Перший оприлюднений варіант було надруковано о 14:24 п'ятниці, а другий – о 16:56.

Також у пості міститься лист від "Eurolab" про те, що біологічні зразки Зеленського паралельно передали до іспанської клініки HM Hospitales.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...