Шоубізівські штучки, або Цинізм зашкалює. Леся Нікітюк назвала причину скандалу Полякової з Кароль: оце так поворот!

Навряд чи таке пояснення влаштує принаймні фанів Тіни Кароль. Адже з такими речами гратися пристойна людина не стане.

Телеведуча Леся Нікітюк знайшла для себе пояснення історії зі скандальними висловлюваннями Олі Полякової на адресу Тіни Кароль, подальшою відповіддю "скривдженої" артистки на випад Королеви Ночі та вибаченнями останньої, зазначають Патріоти України.

Леді Ле проаналізувала раптовий конфлікт двох зірок і поділилася в Instagram в stories своїми висновками. Ведуча звернула увагу, що саме сьогодні вийшов новий кліп Кароль під назвою "Скандал". Така презентація стала дуже символічною, оскільки відбулася незабаром після "наїзду" Полякової на Тіну, яку епатажна співачка назвала "плакальницею" - мовляв, у артистки сумний репертуар. Тоді ще Кароль відреагувала на слова Олі постом-відповіддю, заявивши, що "Скандал тільки починається. Тому що сильна".

Нікітюк зв'язала ситуацію саме з виходом нового кліпу Тіни, а сам скандал вважає своєрідним піар-ходом, з метою викликати максимально увагу до пісні "Скандал". До речі, за кілька годин після виходу на YouTube кліп вже встиг набрати майже 350 тисяч переглядів.

"Ви помітили, що нещодавно в Олі Полякової з Тіною Кароль стався скандал, а сьогодні вийшла пісня Тіни Кароль, яка називається "Скандал", - звернулася Леся до своїх шанувальників.

"Багіня ламінату" також з посмішкою додала: "Угу... оце так поворот!"

Нагадаємо, що сама Оля Полякова після того, як назвала свою колегу "плакальницею", нарвалася на хвилю критики, незабаром вирішила внести ясність у ситуацію. Артистка наголосила, що її епітет стосується лише сценічного образу Тіни Кароль і жодним чином не асоціюється з самою артисткою та її особистою трагедією.

Додамо також, що потім Полякова потрапила в новий скандал - вже з Камалією, обізвавши її "величезною з товстими ногами". Сама ж Камалія відреагувала на випад Полякової - артистка наголосила, що висловлювання колеги її не зачепило, але вона не очікувала такого булінга від дорослої жінки.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...