Шоумен Притула поділився враженнями від роботи барменом

6 лютого відзначають Міжнародний день бармена. В цій професії важливо все – досвід, інтуїція, майстерність, манери і вміння бути тонким психологом.

Сергій Притула. Фото: Детектор.медіа.

6 лютого професійне свято відзначають бармени. Шоумен та ведучий Нового каналу Сергій Притула також підробляв барменом і поділився враженнями про той час, передають Патріоти України.

"З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто "купався" в цій роботі", - каже Сергій.

Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента. "Словом, був старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне - не стій без діла. Бери й роби інше", - розповів шоумен.

"Хотів вбити": У Києві чоловік напав на дружину біля її квартири (фото)

понеділок, 9 червень 2025, 15:14

У Солом’янському районі Києва чоловік жорстоко побив власну дружину, а коли вона намагалась втекти, наздогнав її та продовжив завдавати ударів уже в приміщенні кав’ярні. Про це постраждала Ольга Черненко розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagra...

Заманюють стипендіями: Милованов заявив, що польські виші вимивають українські таланти

понеділок, 9 червень 2025, 14:51

Президент Київської школи економіки (KSE) Тимофій Милованов заявив, що українські абітурієнти масово орієнтуються на навчання за кордоном, зокрема в Польщі та Німеччині, що призводить до втрати найперспективнішої молоді. Про це він написав на своїй сто...