Шоумен Притула поділився враженнями від роботи барменом

6 лютого відзначають Міжнародний день бармена. В цій професії важливо все – досвід, інтуїція, майстерність, манери і вміння бути тонким психологом.

Сергій Притула. Фото: Детектор.медіа.

6 лютого професійне свято відзначають бармени. Шоумен та ведучий Нового каналу Сергій Притула також підробляв барменом і поділився враженнями про той час, передають Патріоти України.

"З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто "купався" в цій роботі", - каже Сергій.

Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента. "Словом, був старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне - не стій без діла. Бери й роби інше", - розповів шоумен.

Тариф на електроенергію може здивувати? Чи чекати українцям зростання ціни з 1 липня

понеділок, 30 червень 2025, 6:00

З 1 липня на українців чекає багато оновлень. Влада також повідомила, яким буде тариф на світло, передають Патріоти України. Тариф на електроенергію для українців залишиться незмінним, повідомляє 24 Канал з посиланням на прем’єр-міністра Дениса Шмигаля...

З архіву ПУ. Чарівність ностальгії: 1965 року кияни вперше побачили, як виглядав відновлений Хрещатик з висоти пташиного польоту (фото)

неділя, 29 червень 2025, 23:40

Легендарна репортерка першою показала, як виглядає відновлений після Другої світової війни Хрещатик з висоти в кілька десятків метрів. За тих часів то було геть не просте завдання. Ось вже близько півтора століття колись зарослий очеретом яр між Верхні...