Шоумен Притула поділився враженнями від роботи барменом

6 лютого відзначають Міжнародний день бармена. В цій професії важливо все – досвід, інтуїція, майстерність, манери і вміння бути тонким психологом.

Сергій Притула. Фото: Детектор.медіа.

6 лютого професійне свято відзначають бармени. Шоумен та ведучий Нового каналу Сергій Притула також підробляв барменом і поділився враженнями про той час, передають Патріоти України.

"З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто "купався" в цій роботі", - каже Сергій.

Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента. "Словом, був старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне - не стій без діла. Бери й роби інше", - розповів шоумен.

"Створюймо нову й набагато кращу Україну!": На Донеччині ймовірно загинув 20-річний військовий, чий заповіт цитував Зеленський

неділя, 3 серпень 2025, 15:27

Рідні українського захисника Максима Нагорного, чий лист-заповіт президент України Володимир Зеленський цитував під час виступу в парламенті у 2023 році, заявили про його ймовірну загибель. Відповідні дописи опублікували сьогодні, 3 серпня, у своїх соц...

Можна знайти навіть у випічці: Експерти назвали, до яких продуктів найчастіше додають клей

неділя, 3 серпень 2025, 14:59

Асортимент їжі на полицях супермаркетів вражає різноманіттям — аж голова йде обертом. Та за яскравою упаковкою нерідко ховаються продукти, які можуть викликати занепокоєння. Раніше ми вже попереджали, які страви не варто вживати у спеку. Тепер же зверт...