"Шрам никуда не денется": Цимбалюк висміяв Росію за провал в Україні (відео)

Український журналіст Роман Цимбалюк підколов Росію, нагадавши, що вона назавжди залишиться для України тільки сусідкою, адже її план з розвалу нашої країни провалився. Тонкий тролінг оккуппантам він влаштував в ефірі радіо "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Дякувати Богу, очевидно, так трапилося, що ми з вами – сусіди. І цей факт не може змінити навіть Володимир Путін. Хоча спроби були. Ви ж хотіли певний період не з Україною сусідити, а з "Новоросією". Але зараз від цього відійшли", – зазначив Цимбалюк.

Разом з тим, додав він, незважаючи на сусідство, Україна ніколи не зможе позбутися від того шраму, який з'явився в її історії після 2014 року. "Шрам нікуди не подінеться. У підручниках українських і російських історія Криму написана по-іншому абсолютно. В українських підручниках Росія є державою-окупанткою української землі", – підкреслив журналіст.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...