Штормитиме неодноразово: Вчені дали прогноз магнітних бур у березні

Людям з хронічними захворюваннями, сердечникам краще обмежити фізичні навантаження, тримати напоготові ліки і приймати їх у разі потреби.

Вчені озвучили прогноз магнітної обстановки на березень. У дні магнітних бур метеозалежним людям варто бути особливо уважними до свого здоров'я, радять Патріоти України.

Розклад магнітних бур на березень 2021 року

1 березня очікується сильна магнітна буря, яка повинна вщухнути 2 березня.

6 березня зміни геомагнітного фону будуть середньої сили. Можливі стрибки тиску, головний біль, відчуття втоми.

12-13 березня, а також 15 березня потрібно бути готовими до магнітних бурь середньої активності. У ці дні метеочутливі люди можуть відчувати перепади настрою, слабкість і апатію.

18-19 березня очікується досить сильна магнітна буря. Її вплив можуть відчувати гіпертоніки і люди з серцево-судинними захворюваннями.

Коливання магнітосфери 28-29 березня будуть середньої активності. Можливі стрибки тиску, сонливість, загальне погіршення самопочуття.

Як мінімізувати вплив магнітних бур?

Повноцінно висипатися, дотримуватися розпорядку дня, пити більше води і трав'яних відварів, відмовитися від вживання кави, жирної їжі та алкоголю - головна порада фахівців для метеозалежних людей. Людям з хронічними захворюваннями, сердечникам краще обмежити фізичні навантаження, тримати напоготові ліки і приймати їх у разі потреби.

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...

Українець відсудив у Пенсійного фонду більше ніж 250 тис. грн компенсації, бо йому не перерахували пенсію

середа, 1 травень 2024, 8:52

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд заплатити військовому пенсіонеру компенсацію у розмірі 255 141 грн. Справа в тому, що він через суд домігся перерахунку своєї виплати, а ПФУ не провів перерахунок. Про це йдеться в рішенні с...