Штрафом не відбудеться: На Січеславщині автомобіліст врізався в машину патрульних та напав на поліцейського

У Першотравенську Дніпропетровської області водій втікаючи допустив зіткнення зі службовим автомобілем поліції, а під час затримання вдарив правоохоронця, зазначають Патріоти України.

"Поліцейські під час патрулювання зафіксували порушення правил дорожнього руху. На перехресті вулиць Ювілейна та Пушкіна водій автомобіля "Opel Vectra" створив аварійну ситуацію. Чоловік проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися, натомість збільшив швидкість та спробував втекти", - повідомляє прес-служба Нацполіції.

Порушником виявився 32-річний місцевий житель. Було відкрито провадження за ч.2 ст.345 КК України (погроза або насильство по відношенню до правоохоронців). Затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...