Штрафи посиплються як із "рогу достатку": Цього тижня на дороги України випустять поліцейські "фантоми"

Днями поліцейські автомобілі "фантоми" розпочнуть стежити за порядком на дорогах України. Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив в ефірі "Інтера", зазначають Патріоти України.

Пряма мова Монастирського: "Автомобіль "фантом" без розпізнавальних знаків і може фіксувати багато об’єктів одночасно. Система передаватиме інформацію — й порушник отримуватиме штраф за перевищення швидкості".

За словами Монастирського, поліцейські автомобілі "фантоми" мають насамперед превентивну функцію.

Він зазначив, що автомобілі "фантоми" фіксуватимуть порушення швидкісного режиму транспортними засобами в обох напрямках дорожнього руху: як у попутному, так і у зворотному.

МВС очікує, що ці "фантоми" покращать ситуацію на дорогах.

Нагадаємо, Юридична компанія Міллер оприлюднила номери чотирьох автівок-"фантомів": КА 0225 СВ, КА 2851 СЕ, КА 2896 СЕ, КА 2096 СЕ. Зазначається, що це Skoda Kodiaq сірого кольору. У них є радари, які моніторитимуть одночасно до 50 цілей.


Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...