Штрафи за порушення правил дорожнього руху перестали відображатися в "Дії": Чи варто турбуватися водіям

У додатку "Дія" кілька днів буде недоступним сервіс перегляду та сплати штрафів автофіксації. Повідомляється, що Нацполіція опрацьовує всі нюанси послуги, передають Патріоти України.

«Сьогодні оплата штрафів автофіксації переходить на нові реквізити, що залежать від місця правопорушення. Це означає, що кошти тепер надходитимуть до місцевих бюджетів, а не на один рахунок, як раніше. Тож з 01.02 тимчасово нові штрафи з автофіксації у „Дії“ не надходитимуть. Попереджаємо, щоб у вас не виникло проблем», — йдеться у повідомленні.

Після того, як поліція завершить доопрацювання, нові штрафи відображатимуться у додатку. За оцінками фахівців МВС, на відновлення роботи піде кілька днів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...