Шуби, проститутки та €30 000: Ветеран ФІФА розповів, як Суркіси намагались у нього купити перемогу "Динамо"

Колишній арбітр ФІФА 63-річний Антоніо Лопес Ньєто пригадав, як його хотіли підкупити представники "Динамо". Після матчу першого туру Ліги чемпіонів проти "Панатінаїкоса" іспанський рефері заявив, що представники київського клубу пропонували йому гроші та подарунки, зазначають Патріоти України.

"Сауна, яку мені запропонували, була, звичайно, інша. Ми пройшли в кімнату, і коли я приймав душ, вони постукали в двері, і дали мені посилку. В цей же момент в моїй кімнаті задзвонив телефон: "Антоніо, вони принесли мені шубу" (мова йде про розмову з одним з асистентів - ред.).

Шуби та дівчата провокаційної зовнішності. Ньєто згадав скандал з Динамо

Але найгірше було ще попереду. Ми вирушили повечеряти з цими панами, і вони на двох мерседесах поїхали прямо в ліс. Вони привезли мене в свого роду село. "Це штаб київського "Динамо", - сміючись сказали вони.

Там навіть прапора не було. І раптом якісь дівчата почали бігати навколо мене в дуже провокаційній манері. А потім, в приміщенні, вони хотіли зі мною поговорити, і дали папірець, на якому було написано: "Антоніо, перемога "Динамо". €30 тисяч (мова йде про долари, так арбітр стверджував раніше ,тим більше євро як валюта з'явилась кількома роками пізніше.-ред.) для вас", - цитує Ньєто Sport.ua.

Матч "Динамо" - "Панатінаїкос", що відбувся 13 вересня 1995 року на НСК "Олімпійський", завершився перемогою киян з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив Віталій Косовський.

Спочатку УЄФА відсторонив "Динамо" від участі в єврокубках терміном на два сезони, а також зняв з розіграшу ЛЧ-1995/96, замінивши киян датським "Ольборгом". Згодом, "біло-синім" вдалося домогтися зняття єврокубкового бана.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...