"Шукайте мене на Мальдівах": Слідчий київської Нацполіції "загубив" вилучені 1,2 млн грн і відразу звільнився

Зараз прокуратура вирішує питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Колишньому слідчому Голосіївського управління Нацполіції Києва повідомили про підозру у службовій недбалості за фактом «втрати» їм вилучених 1,2 млн грн. Про це повідомила прес-служба Офісу генпрокурора, передають Патріоти України.

«За даними слідства, в 2018 році співробітник поліції, проводячи досудове розслідування у кримінальному виробництві, вилучив під час обшуку на одному з підприємств 1,2 млн грн. В порушення вимог законодавства, слідчий не забезпечив їх належне зберігання, що призвело до їх втрати», – розповіли в Генпрокуратурі.

Повідомляється, що після цього інциденту правоохоронець звільнився. Зараз прокуратура вирішує питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Чоловіка звинуватили у службовій недбалості з тяжкими наслідками (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України). Санкція за цю статтю передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...