Шукала сотня людей: На Рівненщині дітей засипало піском у кар'єрі (фото)

Десятирічна дитина загинула в піщаному кар'єрі Рівненської області. Тіло хлопчика знайшли через три години пошуків, розповіли в поліції, повідомляють Патріоти України.

Зсув в піщаному кар'єрі стався ввечері 17 липня, коли там грали троє дітей. Одна дитина встигла втекти, а двох засипало. Тіло одного з хлопчиків змогли дістати жителі найближчого села Ясногірка (Сарнинський район). Він отримав забій хребта і зараз знаходиться в лікарні. Третій хлопчик - в шоковому стані.

Глибина піщаного кар'єру, де сталася трагедія, досягає п'яти метрів. Тіло загиблого хлопчика змогли знайти близько 19:05. Дитину шукали близько ста чоловік – місцеві жителі, рятувальники, поліцейські та медики. У поліції кажуть, що шукали не тільки в кар'єрі, але і на навколишньої території, думаючи, що хлопчик встиг втекти.

Головний лікар Сарненської районної лікарні Василь Іванюк розповів UA: Рівне, що життю хлопчика, що вижив, нічого не загрожує.

"Є легкі удари в області поперекового відділу. А так все нормально. Він ходить, рухається. Там немає абсолютно ніяких проблем. Після спостереження його поклали в дитяче відділення", - сказав лікар. Поліція зазначила, що це третій подібний нещасний випадок в північних районах Рівненської області, де під час зсуву піску гине дитина.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...