"Шукала" зниклого чоловіка-військового: На Прикарпатті ворожка видурила у жінки понад 40 тис. грн і "ювелірку"

На Прикарпатті жінка, у якої чоловік-військовослужбовець пропав без вісти та не виходить на зв'язок, стала жертвою "ясновидиці". Аферистка видурила у потерпілою значну суму і ювелірні прикраси. Про це передає поліція Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

За словами 29-річної потерпілої, до неї подзвонила невідома жінка, яка представилась ясновидицею. "Ворожка" запевнила, що начебто має інформацію про чоловіка-військового, який наразі не виходить на зв'язок та вважається безвісти зниклим.

Жінка повірила невідомій і замовила "послуги з передбачення майбутнього". "Провидиця" упродовж двох тижнів вводила потерпілу в оману. Згорьована зникненням чоловіка, прикарпатка перерахувала кількома платежами на банківський рахунок 41 тисячу гривень. Окрім цього, для проведення "ритуалу" потрібно було відправити поштою до іншого міста золоті прикраси, одяг тощо.

Коли жінка все надіслала, шахрайка перестала виходити на зв'язок. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ст. "шахрайство". Поліцейські проводять заходи з встановлення особи, причетної до вчинення цього злочину.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...