Шукали по всій Україні: У Києві зловили серійного вбивцю, на рахунку якого можуть бути понад 10 жертв (фото)

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у серійних вбивствах - його шукали по всій Україні ще з минулого року. Про це повідомив "Київ Оперативний", додавши, що його остання жертва - жінка, яку з ознаками насильницької смерті знайшли у Голосіївському районі Києва, передають Патріоти України.

Зазначається, що схожий випадок стався минулого року в Оболонському районі, ще більше 10 випадків різних злочинів (здебільшого майнових) були вчинені по всій Україні.

Столична поліція наразі нічого не повідомляє про затримання. Тим часом видання «Страна», посилаючись на джерела, пише, що тіло жінки перехожі знайшли у кіоску з продажу квітів близько восьмої ранку 2 січня. У неї були численні ножові пораненняв області ребер, живота, шиї та голови.

За словами джерела у правоохоронних органах, жінці було 54 роки, родом вона з міста Дрогобич Львівської області. Видання стверджує, що по Україні було зафіксовано більше десятка аналогічних злочинів.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...