Шукали Садового та його заступника: Група молодиків захопила штурмом Львівську мерію, - ЗМІ

Спочатку протестувальники відмовились спілкуватися з представниками мерії на вулиці і почали вимагати впустити їх у велику сесійну залу.

Львівська міська рада. Фото: соцмережі.

Львівську міську раду штурмом захопила група спортивних молодиків, які назвали себе представниками організацій "Національний корпус", "Розвиток громади" та "Українська спілка учасників АТО", передають Патріоти України.

За інформацією видання, кілька десятків протестувальників близько 10:40 прийшли під стіни львівської Ратуші. До протестувальників вийшли керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич та директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко. Однак протестувальники відмовились спілкуватися з представниками мерії на вулиці і почали вимагати впустити їх у велику сесійну залу та покликати заступника міського голови з питання ЖКГ Сергія Бабака. Коли протестувальникам відмовили у їх вимогах, вони почали виламувати двері ратуші.

За кілька хвилин молодикам вдалося виламати двері. Вони розділились на кілька груп та направились до кабінетів міського голови Андрія Садового, в.о. заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної та заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...