Шукав пригод - і знайшов: В Україні засудили машиніста, який надіслав своє секс-фото іншому чоловіку

У Київській області до 1 року пробаційного нагляду засудили чоловіка, який сфотографував свій статевий орган та опублікував світлину у мережі. Про це йдеться у вироку Білоцерківського міськрайонного суду Київської області, передають Патріоти України.

За даними суду, чоловік, який працює машиністом, у червні 2024 року сфотографував свій статевий орган. Того ж дня чоловік почав спілкуватись із незнайомцем у чат-боті для знайомств. Згодом житель Київщини надіслав новому знайомому фото свого статевого органу. Після цього чоловік ймовірно звернувся до поліції.

Підсудного звинуватили за ч.1 ст.301 КК України - виготовлення, зберігання з метою розповсюдження та розповсюдження зображень порнографічного характеру.

Підозрюваний провину визнав та уклав угоду з прокурором. Суд визнав чоловіка винним та засудив до 1 року пробаційного нагляду.

Джерело: ТСН.ua

Можуть бути ознаками інопланетного життя: На Марсі виявили таємничі зелені плями (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:02

Марсохід NASA Perseverance, який перебуває на Марсі майже чотири роки, натрапив на нову таємницю в регіоні під назвою "Змієподібні пороги" - у марсіанському піску було виявлено таємничі зелені крапки. Ці зелені плями можуть з’явитися, коли органічні ре...

"Стань героєм!": У Варшаві встановили стенди із зображеннями військових ЗСУ, які обурили українців (відео)

понеділок, 28 жовтень 2024, 21:30

У Варшаві встановили інсталяцію з зображеннями українських військових, які загинули у війні Росії проти України. Однак із вирізаними обличчями. Люди могли підходити позаду цих стендів і фотографуватися. Відповідні відео з'явилися у мережі, повідомляють...