Швидка їхала 40 хвилин: У Дніпрі в аквапарку сарйозно травмувався 9-річний хлопчик

У Дніпрі в аквапарку травмувався 9-річний хлопчик. Йому на голову у воді впала інша дитина. Про це розповідає мама постраждалої дитини Анастасія Кулакова, передають Патріоти України.

Інцидент стався учора, 8 липня, у аквапарку на житломасиві "Перемога". Мама хлопчика розповідає, що травму дитина отримала майже одразу, як зайшла у воду.

"Я не встигла навіть переодягнутися. Тимофій встиг 1 раз з'їхати з водяної гірки. Він з'їзджав в басейн, а в цей час інший хлопчик перелазив через огорожу басейна, не втримався і впав Тимофію на голову. Все це відбувалось біля посту дівчини-інструктора", - розповіла жінка.

За її словами, вона одразу стала вимагати від закладу надати медичну допомогу її синові. "Адміністратор розгублено, але швидко повела його до медпункту. Так, повела, з розбитою головою і підозрою на ЧМТ. Швидка їхала майже 40 хвилин. Тимофія рвало на підлогу медпункта. Компенсації не пропонували, бо "ви самі винні". І мені було запропоновано "дивитися за своїм сином".Так я і дивилася. І я одразу побачила залите кров'ю обличчя Тимоші, і вивела його з басейну", - говорить жінка.

Анастасія Кулакова повідомила, що її сина ушпиталили до дитячої нейрохірургії обласної дитячої лікарні на Космічній. Рану на голові зашили, зробили рентген, аналізи. Також у хлопчика виявили забій ключиці та струс мозку.

Після того, як жінка опублікувала пост про те, що сталося з її сином у аквапарку, з нею таки зв'язалася адміністрація закладу і запропонувала відшкодувати чеки за лікування, у разі їх наявності, виписки з лікарні, та рецептів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...