Швидка їхала 40 хвилин: У Дніпрі в аквапарку сарйозно травмувався 9-річний хлопчик

У Дніпрі в аквапарку травмувався 9-річний хлопчик. Йому на голову у воді впала інша дитина. Про це розповідає мама постраждалої дитини Анастасія Кулакова, передають Патріоти України.

Інцидент стався учора, 8 липня, у аквапарку на житломасиві "Перемога". Мама хлопчика розповідає, що травму дитина отримала майже одразу, як зайшла у воду.

"Я не встигла навіть переодягнутися. Тимофій встиг 1 раз з'їхати з водяної гірки. Він з'їзджав в басейн, а в цей час інший хлопчик перелазив через огорожу басейна, не втримався і впав Тимофію на голову. Все це відбувалось біля посту дівчини-інструктора", - розповіла жінка.

За її словами, вона одразу стала вимагати від закладу надати медичну допомогу її синові. "Адміністратор розгублено, але швидко повела його до медпункту. Так, повела, з розбитою головою і підозрою на ЧМТ. Швидка їхала майже 40 хвилин. Тимофія рвало на підлогу медпункта. Компенсації не пропонували, бо "ви самі винні". І мені було запропоновано "дивитися за своїм сином".Так я і дивилася. І я одразу побачила залите кров'ю обличчя Тимоші, і вивела його з басейну", - говорить жінка.

Анастасія Кулакова повідомила, що її сина ушпиталили до дитячої нейрохірургії обласної дитячої лікарні на Космічній. Рану на голові зашили, зробили рентген, аналізи. Також у хлопчика виявили забій ключиці та струс мозку.

Після того, як жінка опублікувала пост про те, що сталося з її сином у аквапарку, з нею таки зв'язалася адміністрація закладу і запропонувала відшкодувати чеки за лікування, у разі їх наявності, виписки з лікарні, та рецептів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...